Kymco: Agility R16 200i és 50 2T

Kymco: Agility R16 200i és 50 2T
Kymco: Agility R16 200i és 50 2T
2010.09.02.

A gyártó már jóideje felhívta magára a figyelmet Európa-szerte és hazánkban is, a legtöbb igényt képesek kielégíteni és a fogyasztói visszajelzések is jók. Tipikusan városi közlekedésre tervezett jármûvek, az Agility modellek különösen.
A 200-as befecskendezéses változat a 150-es modellt helyettesíti a palettán. Méreteibõl fakadóan természetesen nemcsak a káoszos városban benn, hanem az elkerülõkön, fõutakon, autópályán is megállja a helyét. Négyütemû, Euro-3-as blokkal szerelik, A fogyasztási adatok kimondottan kellemesek, hat literes tankba tölthetjük a fosszilis energiahordozót.. A 11,2 LE-s csúcsteljesítmény a városi forgalomban nagyon hasznos, fõleg a könnyed felépítmény mellett.

Az ötven köbcentis gép egy élénk, sportos színezetû robogó, ugyancsak alapvetõen városi helyváltoztatásra. A kétütem mellett tettek hitet a távol-keletiek, ami kategóriájában remek teljesítményt eredményez (3,8 LE 6.500 percenkénti fordulatnál), a hat literes tank pedig itt még nagyobb hatótávolságot eredményez.

A KYMCO család jelentõs részét megtekinthetitek személyesen is, ha ellátogattok az RMC motor törökbálinti telephelyére. Szakképzett kollégákkal várunk titeket, akik szivesen adnak felvilágosítást a számotokra érdekesnek vélt típusokról.

vissza a hírekhez >>