Ki nyeri a 2013-as MOTO GP-t?

Ki nyeri a 2013-as MOTO GP-t?
Ki nyeri a 2013-as MOTO GP-t?
2013.01.21.

A 15-szörös világbajnok, Giacomo Agostinit megkérdezték, szerinte ki nyeri 2013-ban a MotoGP-t, és hezitálás nélkül rávágta Jorge Lorenzo nevét. Hozzátette, hogy Valentino Rossi nyerhet 1-2 nagydíjat, és izgalmas lesz nézni a két legenda versengését ugyanazon a motoron, de Rossi a kora miatt hátrányban van csapattársával szemben.

A Dorna biztonsági tanácsadójaként dolgozó egykori versenyző, Loris Capirossi Dani Pedrosát tette meg esélyesnek. Szerinte, ha Pedrosa úgy kezdi az idei évadot, ahogy a tavalyit befejezte, méltó ellenfele lehet Lorenzónak, sőt, le is győzheti. Rossinak ő is csak néhány futamgyőzelmet jósol, a világbajnoki címet nem. Capirossi egyébként kipróbálhatta a Yamaha MotoGP gépét, és igen elismerősen nyilatkozott annak versenyképességéről.

Tony Cairoli, hatszoros motokrossz világbajnok a többieknél jobban bízik barátja képességeiben, ő Valentino Rossira adta le voksát. A 27 éves versenyző reméli, hogy Vale olyan motort kap a Yamahatól, ami illik az ő versenyzési stílusához.

(motorrevü)

vissza a hírekhez >>