Ismét nagyot robbantunk!

Ismét nagyot robbantunk!
Ismét nagyot robbantunk!
2017.02.17.
Az RMC Motor és X-Treme Quad Tours esete a lejárt bombákkal:

Na most, ezek a bombák már tényleg elcsépeltek! Fölütünk egy újságot, aztán ott figyel ránk a golyó, hol égő, hol nem égő kanóccal, valami gagyi narancsszínű csillag közepében. Talán a kilencvenes évek elején, valami expressz filmelőhívó organizáció honosította meg ezt a reklámtipográfiai megoldást, ami azóta sem bírt kihalni, bár szerintem már stúdium van belőle a Közgázon a jövő reklámgurujainak, a mit hogy nem szabad csinálni szekcióban.

Aztán mi most mégsem tudunk elvonatkoztatni a bombasztikusságtól. Egyszerűen arról van szó, hogy valami olyannal készülünk, ami tényleg akkorát fog szólni, mint az ominózus golyó, már ha meggyújtják a kanócát. Hiába, már csak úgy van az, hogy a kanóc körül forog a világ…

Egy szónak is száz a vége, ha kíváncsi vagy egy biztonságos, részegítő robbanásra, ami életed végéig élmény marad, akkor gyere ki a HUNGEXPORA (Budapest Motor Fesztivál, 2017.02.24-26.), az "A" pavilon 201/B szám alatt található RMC standjához, valamint az X-Treme Quad Tours "A" pavilon bejárathoz legközelebb eső sarkában levő terepstandjához és élvezd az történéseket!

Akár 20% kedvezmény és bombasztikus termékek, amit kínálunk ez alatt a három nap alatt. ... és ez még nem minden!
  • -ABUS motorlezárók
  • -Airoh-, THH bukósiakok
  • -B-Star és Grand Canyon kabátok, kesztyűk, neoprén védők
  • -motortakaró ponyvák, tank- és nyeregtáskák
  • -Brubeck prémiumkategóriás, technikai aláöltözők
  • -gyermek- és felnőtt crossfelszerelések
  • -Gianni Falco csizmák
  • -...és még sokminden, ami a motorozáshoz kellhet!

Ha ezen a hétvégén nem kapod meg a kívánt terméket, később is igénybeveheted a vásári kedvezményt!

Az RMC Motor és az X-Treme Quad Tours vásáron értékesített ajándékkártyáinak feltöltési értékéhez további 10%-ot adunk!


Az X-Treme Quad Tours "A" pavilon bejárathoz legközelebb eső sarkában levő terepstandon tájékozódhatsz programlehetőségeinkről, megnézheted eszközeinket. A pavilon mögötti szabad területen felállított, három, különböző nehézségi fokú akadálypályán ingyenesen próbálhatod ki quadjainkat.
A gyerekekre is gondoltunk. A kis lurkóknak többféle méretű gyerek quad és külön kialakított gyerekpálya jelent majd felejthetetlen élményt.


Aki a későbbiekben kedvet kap egy komolyabb quad-, vagy terepjárótúrára, ITT válogathat programjaink közül! A kiállítás ideje alatt értékesített ajándékkártyáink feltöltési értékéhez további 10%-ot adunk!


VÁRUNK A BUDAPEST MOTORKIÁLLíTÁSON!
vissza a hírekhez >>