HOGY NEKED A LEGJOBB LEGYEN!

HOGY NEKED A LEGJOBB LEGYEN!
HOGY NEKED A LEGJOBB LEGYEN!
2016.12.29.

A világ halad és sajnos el kell fogadnunk, hogy a jó öreg jégeralsóval együtt, a klottgatyát, atlétát is lassan időszerű lesz lecserélni!

Az emberiség télen, időtlen idők óta motorozik, síel, melózik, sportol és változatlanul át tud hűlni test meg ízület. Ezzel együtt a hi-tech már ide is beszivárgott, úgyhogy nem arra a Röltexben kapható, varrás mentén feslő, igen esztétikusan besárguló, fehér pamutból készült jéger-csodára, illetve a tornagatyának is használatos, indigókék alsóra kell gondolni, amelyek a szó szoros értelmében úgy állnak, mint tehénen a gatya.

Hanem pl. nézhetjük a világ élvonalába tartozó Brubeck thermoaktív cuccait... és mindjárt csökkentett, igen kedvező áron!

...akár a Brubeck Cooler (részletek ITT), Dry (részletek ITT), akár a Thermo (részletek ITT), vagy a Merino (részletek ITT) vonalat választjuk, ezüstszál tartalmú, antiallergén anyagokat találunk, amik melegen tartják az ízületeket és elvezetik a testfelületről a nedvességet.

.

.

...még mélyebbre nézve, hasonló tulajdonságokkal rendelkeznek a Brubeck fehérneműi! Tisztességes, a gyengébbik Nem által használható példány például a Bikini alsó (részletek ITT), vagy a Fittnes melltartó (részletek ITT), esetleg a Classic női alsó (részletek ITT).

.

-

...aztán jöhetnek a Brubeck, férfi példányok, így a rövid férfi alsó (részletek ITT), a klasszikus trikó (részletek ITT), vagy a boxer alsó (részletek ITT) !

.

.

Úgyhogy a grószfati meghitt, kicsit dohos szaga már végérvényesen a múlté, illetve hasonló tulajdonságokkal rendelkeznek a gazdaságosabb B-Star Radical cuccok (részletek ITT).

.

No és ne feledkezzünk meg a már nemzetközi piacokon is többször bizonyított B-Star neoprén protektorainkról sem (részletek ITT)!

.

Vékony, vastag, női, férfi, gyerek, alsó, felső, zokni, kesztyű, maszk, van minden, mint a jó búcsúban, irány az RMC Törökbálint, csak a jegesmedvék vannak felmentve!

(A maszkok, vesevédők közül IDE kattintva válogathatsz!)

vissza a hírekhez >>