Hasznos kiegészítők szezonkezdet előtt

Hasznos kiegészítők szezonkezdet előtt
Hasznos kiegészítők szezonkezdet előtt
2020.03.01.

Elindulnék, de mit vigyek magammal, amire szükségem lehet?

Először is... most nézem, hogy mállik szét a markolatom... meg a kormány is mintha másként állna, mint tavaly, mikor leraktam a motort! Magasabb, alacsonyabb, talán más a színe is? Vagy a kezem nyúlott valamennyit, mikor az Asszony megrángatott valamelyik téli estén, mikor a kocsmából kissé illuminált állapotban megérkezve, egyenesen a hitvesi ágyba zuhantam csizmástól? Nem tudom, de ezen változtatni kell mindenképp!

Lássuk csak, végül is nem nagy dolog, egy hosszú hétvége, vagy egy túra.. meg profi is vagyok, csak a hülye fogja a sört is motoron cűgölni, amikor minden bokorban kapható!
Szóval nem lesz itt baj, egy kevés ruha, fürdőgatya, papucs, szerszám, az persze kell, meg ne vicceljen a dög... iratok, telefon, a francba, nem fogom látni a navigációt, magolhatom be guglimepszt, hogy a tökömbe fogom fölgumipókozni ezt négy tecsós szatyrot?! Aztán itt van ez a brutális motorlezáró...
.
... és akkor az okos motoros fogta a cuccait, sört persze ő sem cűgöl, a többit belehajigálta a jó kis SHAD dobozba, tank-, vagy oldaltáskákba, ezeket elegánsan felcuppantotta a konzolra, egy kicsit még csavargatott az okostelefon tartón, horizontálisan vagy vertikálisan élvezze-e a pixeleket, majd dobott egy laza csókot álmai (hátrahagyott) Asszonyának és elcsalinkázott a pénteki alkonyatban, pontosan a buli irányába.
.

Ehhez a logikus eszmefuttatáshoz most a következőket ajánlom Nektek:.

Cuccolás

Shad dobozokba, táskákba most 20%-kal olcsóbban

A részletekért katt IDE!

Kényelem

A részletekért katt IDE!

.

Védelem: bukógomba-bukócső, túraplexi, tankpadok, matricák

A részletekért kattints a megnevezésre!

vissza a hírekhez >>