Elment az egyik legjobb magyar Motorversenyző

Elment az egyik legjobb magyar Motorversenyző
Elment az egyik legjobb magyar Motorversenyző
2013.09.02.
Az R2 MotorSport Team magyar versenyzője augusztus 23-án szenvedett súlyos balesetet Moszkvában, azóta élet és halál közt lebegett. Rosivall Ágoston ma belehalt sérüléseibe.
A magyar pilóta egy orosz csapat kérésére utazott Moszkvába, hogy részt vegyen egy versenymotor felkészítésében. A tesztsorozat pénteki napján, feltehetőleg műszaki hiba miatt, Rosivall Ágoston súlyos balesetet szenvedett, számos csontja eltört, az orvosok pedig mesterséges kómába helyezték.
Noha az utolsó pillanatig bizakodni lehetett, hogy a tehetséges magyar motoros felépül, sajnos nem így történt, Rosivall Ágoston a moszkvai kórházban, ahová balesetét követően szállították, elhunyt.

Halála hatalmas veszteség a magyar motorsport számára. Személyében a motoros társadalom egyik legtehetségesebb tagja távozott el, aki barátai és ismerősei szerint talán mindenkinél többet tett azért, hogy hódolhasson szenvedélyének, a motorozásnak. A versenyzésre pályafutása elején futárként pénzt kereső Ágoston a hazai bajnokságok mellett több nemzetközi és nemzeti szériában is letette névjegyét, sőt a megbízhatósági motorversenyzés világában is szép sikereket ért el.

2013-ban a megújuló magyar bajnokság ezres géposztályának volt egyik főszereplője.

Az RMC Motor dolgozói ezúttal szeretnék részvétüket kifejezni Ágoston családja és barátai felé.

vissza a hírekhez >>