Bemutatkozott a legnagyobb Kymco People

Bemutatkozott a legnagyobb Kymco People
Bemutatkozott a legnagyobb Kymco People
2010.07.06.

A tajvani Kymco évrõl-évre egyre meggyõzõbb modellekkel jelentkezik kínálatában, amelyek vonzó árcédulájuknak köszönhetõen szinte verhetetlenek a robogópiacon. A márka People családja a nagykerekû robogók csoportját erõsíti, ám a szóban forgó modellek mindezidáig csak kisebb erõforrásokkal voltak elérhetõek.

 Feltûnõ jelenség lett - 3 kép a galériában
KYMCO PEOPLE GTi 300







A tajvani márka most azonban piacra dobta a család legnagyobb tagját, amely a GTi 300 elnevezést kapta. A kétkerekû külsõ megjelenése igencsak futurisztikusra sikeredett, és minden bizonnyal megosztja majd a közvéleményt is. A motor tehát igen feltûnõ jelenség, amely fõként a magasra húzott méretes indexlámpáknak, valamint a kormányon elhelyezett elsõ fényszórónak köszönhetõ. A GTi 300-at ezüst, fehér, fekete, valamint narancs színben rendelhetjük majd, melyek kiválóan harmonizálnak az olyan gyári kiegészítõkkel, mint például a csomagtartó láda. A tajvani újdonság meghajtásáról - ahogyan az a nevébõl is látszik - egy 300 köbcentis, négyütemû, vízhûtéses erõforrás gondoskodik, amely 28.7 lóerõs teljesítménnyel és 30 Newtonméteres nyomatékkal rendelkezik. A robogó dinamizmusával tehát nem lesz gond, a 9 literes tanknak köszönhetõen pedig a hatótávolsággal sem.

A Kymco People GTi 300 várhatóan a hasonló kaliberû, olasz Piaggio Beverly Tourer 300i-nak állít majd méltó ellenfelet, bár a hivatalos árat még nem hozta nyilvánosságra a gyártó. Nem szeretnénk jóslatokba bocsátkozni, de ha a Kymco többi modelljének igen kedvezõ árcédulájából indulunk ki, minden bizonnyal az új People is rendkívüli ár/érték aránnyal rendelkezik majd.

vissza a hírekhez >>