BAZI NAGY VÁSÁR 2018.

BAZI NAGY VÁSÁR 2018.
BAZI NAGY VÁSÁR 2018.
2018.06.15.

Junius 22, 23, 24....

Ezeken a napokon egyszerűen fogod életed párját -az sem baj, ha a köbcentik furatban és löketben mérendők, előkaparod lelked rejtett bugyraiból azt a kis romantikát, amit még a Házibuli című műalkotás próbált reménytelenül beléd plántálni hamvas ifjúságod hajnalán, aztán gyerünk!

Vagy te pattansz életed párjára, vagy ő rád, vagy mit tudom én, de legyetek a hamarosan, Törökbálinton következő, a rég hagyománnyá nemesedett

BAZI NAGY VÁSÁRON!

.

-MUC-OFF tisztítószerekkel lemossuk a motorod.... befújjuk a láncod az új MUC-OFF Dry Lube spray-val...nem szóródik, vagyis nem mocskol, nem ragad bele a por...

-tutira lesz táska, doboz, csizma, kesztyü, sisak, motoroskabát, gatya meg esőruha, alsó is...

-az àrak garantàltan a legjobbak a piacon...

-a vàlasztèk...a legjobbra törekszünk, de a hiànyzò darabokat is kedvezmènyes àron rendelheted meg...

-hamarosan néhány részletet még elárulunk a választéktól!...

-a motoros vendèglàtàs most sem marad el... kóstolhattok igazi micset, zakuszkát és egyéb erdélyi nyalánkságot a micsfood.hu jóvoltából.

.

..

-helyben üzemeltetett quad parkunkban benevezhetsz egy igazi "Bányakaland" quados programra...természetesen ezt a szolgáltatást is jelentős kedvezménnyel veheted igénybe a quadtours.hu szervezésében.

-ezúttal nem lehet az sem kifogás, hogy "nem megyek, mert meccset nézek", vagy "motorversenyt nézek"... a három napból valamelyiken biztosan tudsz időt szakítani ránk!

.

A KORÁBBI VÁSÁRRÓL KÉSZÜLT FOTÓKAT erre a linkre kattintva tekintheted meg!

.

.

Na szóval újra, ha Te egy kicsit elegánsabban és ízületbarátabb módon adnád elő magad egy nagyváros közepén, de ezen a héten sem szakadt a nyakadba a lottó ötös, akkor Neked van kitalálva a hétvégén Törökbálinton a

Bazi Nagy Vásár.

Nyitva tartás:

péntek 10-20 óráig, szombat 10-20 óráig, vasárnap 10-13 óráig.

.

Ettől eltérő időpontban csak bulizási szándékkal jöhettek!

...

Rendben, értékeljük, hogy hűséges vagy hozzánk, rezerváltunk is egy meghitt csücsköt számodra a szívünkben, de nehogy már az legyen a kifogás, hogy a könyöködön jön ki Törökbálint!

A vásári napokon természetesen üzemel motoros kávézónk, ahol vendégül is látunk egy jófajta eszpresszóra! Hogy motoros kocsmáról, meg motoros találkozóról, meg motoros csizmáról már hallottál, de motoros kávézóról még nem? Na hát, egy okkal több, hogy benézz és egy kicsit elmélyítsd a helyes világlátásod!

Aztán hadd támogassuk meg a motivációd még néhány ténnyel: AIROH, NOLAN és SHARK, valamint THH és MT sisakok, prémium, SENA kommunikációs cuccok, KAPPA és GIVI dobozok, ZANDONA protektorok, BRUBECK technikai aláöltözők, B-Star és Grand Canyon ruházat... ENEOS, Motul, Putoline, S100 és CASTROL kenőanyagok, EK (Enuma) láncok, mind-mind akciós árakon lesznek elérhetők! JA, ABUS és Citadel lezárókat kínálunk most DUPLA vásári kedvezménnyel...
Általánosan jelentős kedvezmény mellett outlet cuccokat találhatsz a vásáron akár 70%-os árengedménnyel, csak hogy ne tudd otthagyni őket!

Szerviz akciók, egyedi nagyonmárkás, gumi-rendelési lehetőség, némely használt motorunkra különleges ár - ennyi minden még a Mikulás puttonyába sem fér be!
(Ha pedig Te sem tudod hazahurcolni a zsákmányt, majd kitalálunk valamit...beüzemeljük valamelyik road szerviz gépezetünket…)

A tradíciókról pedig ismételten annyit: változatlanul megvendégelünk kajával-piával, zene-bona, három napig áll a bál...a menyecskék, akik ezalatt nem keltek el, ingyen vihetők...!

Többet nem írok, a többiről személyesen győződjetek meg!
vissza a hírekhez >>