B-star, a gazdaságos minőség

B-star, a gazdaságos minőség
B-star, a gazdaságos minőség
2020.09.01.
Nincs még vége a szezonnak! Készen állsz egy igazi motoros kalandra? Akkor a következő a cél: kedvező áron jó cuccokat beszerezni!...közben észrevétlenül testileg-lelkileg felkészülhetsz a motorozásra...

Gondolkozz el, nem vagy egy kicsit szakadt, vagy régimódi?! Cseréld már le a cuccaidat!
Szerinted a motoros kabátod meg kesztyűd rendben van? És a sisakod, csizmád?

Na, vegyük már végre komolyan ezt a dolgot: Te is tudod, hogy nem csak divatozásról van szó!
Persze az sem baj, ha jól nézel ki, de hát tudjuk, hogy eleve gyönyörűnek hozott a gólya, ez természetesen csak születési hiba nálad. De hogy továbbra is ilyen gyönyörű is maradj, gondolj a biztonságra is! Márpedig a motoros felszereléseknél a külcsín mellett ez is alapvető!

Régi sisak, karcos plexi, kinyúlt, szakadt, napszítta kabát? Rongyos kesztyű? Zéróra írt csizma, motorosnak épppen nem mondható farmer...? Nem normális dolog ilyenekben motorra ülni, mikor most az RMC Motornál rendkívül kedvező áron lecserélheted életveszélyes relikviáid?!

Selejtezd le az összes antikvár cuccodat és még idejében cseréld le őket kedvező árú, B-Star, biztonságosra! Hogy aztán hova kukázzuk ki ezt a sok időzített bombát... Legyen ez a mi dolgunk, ha akarod, ezt ingyenesen megoldjuk Neked!
.
.
Biker-Star, közismertebb nevén B-Star motoros felszerelések

Az általánosan elfogadott anatómiai ismeretek szerint a motorosnak van két lába, két keze, és egy jobb-rosszabb képességekkel megáldott feje. Legfontosabb, hogy védjük a motoros alkatrészeit, lehetőleg professzionális, kimondottan ezekre a célokra alkotott védőeszközökkel és nem utolsósorban a pénztárcakímélő megoldásokat válasszuk! Ezeket a célokat valósítottuk meg rendkívül jó ár-értékarányú termékcsaládunk folyamatos fejlesztésével.

B-Star, saját márkánk 2002 óta van jelen a hazai, motoros piacon. Közel 20 év számtalan tapasztalata, a hazai motorosok igényei valósultak meg ezekben a termékekben. Az alapanyagok kiválasztásánál, a tervezésnél, a fejlesztésnél, a modellek elkészítésénél minden esetben figyelembe vettük a hazai motorosok elvárásait, esetenként korlátozott anyagi lehetőségeit!

Neves Dakar-, Bamako versenyzők, világkalandorok, enduro-, motocross- , supermoto- és pályaversenyzők használták, tesztelték... segítségükkel fejlesztettük egyre magasabb és magasabb szintre felszereléseinket!

Megszámlálhatatlan közúti motoros elégedettsége a biztosíték és bizonyíték arra hogy a B-Star termékek méltó versenytársai a jóval magasabb árú, egyéb, ismert márkájú motoros felszereléseknek!

Gazdaságos, B-Star ajánlataink:

Nyitott bukósisakok

.

.

Zárt bukósisakok

.

.

Felnyitható bukósisakok

.

.

Protektoros, motoros kabátok

.

.

.

Protektorzsebes-, kevláros- és Armalith® alapanyagból készült, motoros farmernadrágok

.

.

.

.

Neoprén térdvédők

.

.

.

Neoprén vesemelegítők

.

.

Protektoros textil kesztyűk

.

.

Protektoros bőrkesztyűk

.

.

.

Gyerek és felnőtt protektoringek

.

.

.

B-star túracsizmák

.

.

Ja, még egy fontos dolog!

SZEPTEMBER 18-19-20 BAZI NAGY RMC VÁSÁRT tartunk Törökbálinton!

A fenti termékek mind elérhetőek lesznek sok más ajánlattal együtt!

Részletek hamarosan....

vissza a hírekhez >>