Április 11.-én vasárnap: EMAT 2010 Épített Motorok és Autók Találkozója

Április 11.-én vasárnap: EMAT 2010  Épített Motorok és Autók Találkozója
Április 11.-én vasárnap: EMAT 2010 Épített Motorok és Autók Találkozója
2010.04.09.

Az EMAT az épített, egyedi kivitelezésû különleges motorok egyetlen hazai megmérettetése. Kizárólag ezen az eseményen csodálható meg az ország hatvan legszebb, legkülönlegesebb motorja, trike-ja, hot rod autója. És persze a külföldi kiállítók csodaszép masinái…



Az ország legszebb autóit, motorjait már nyár óta keresik a szervezõk, valamint a zsûri tagjai, így a döntõbe már csak valóban a leglátványosabb, legkifinomultabb technikákat felvonultató, és legextrémebb gépek kerülhetnek. A minden bizonnyal 2010-ben is igen látványosra sikeredõ rendezvényen összesen 21 kategóriában folyik majd a zsûrizés. A motorokat nemzetközi szakértõ zsûri bírálja el, az elbírálás szempontjai: ötlet, összhatás, minõség, a Best of Show-ról, a fõdíjról pedig a közönség dönt. Stílszerûen minden díj egy erre az alkalomra készült iparmûvészeti alkotás – a versenyzõ motorokhoz hasonlóan.





A rendezvény szombaton felvonulással kezdõdik Budapest utcáin, majd a jármûvek nagy része elhelyezésre kerül a kiállítótérben. Ez a nap rövid fogadással zárul a helyszínen. A show vasárnap 11 órakor nyitja meg kapuit a látogatók számára, ahol a motorépítõ mûhelyek és egyéb különleges kiegészítõket forgalmazó cégek kínálatából is válogathatnak, a színpadon pedig élõ koncertek, és sok színes program kínál aláfestést a nézelõdéshez. Az EMAT, a Motor Show fõ eseménye a díjátadás, 18 órakor.

vissza a hírekhez >>