A vásár folytatódik!

A vásár folytatódik!
A vásár folytatódik!
2021.10.19.

Ha véletlenül nem tudtál eljönni Bazi Nagy Vásárunkra, sebaj! Még nem késtél le mindenről...

Hogy még jobb legyen mindenkinek a motoros ősz, egyes akciókat továbbra is fenntartunk!...

Kissé változékony időjárás, motorok, csábító akciók, quadozás a helyi quadparkban, bajor kolbász sütés, sörözés, biliárd és ez meg az, amiről otthon nem szokás beszámolni... összefoglalva ezek voltak a legfontosabb események... viszont annyira belejöttünk, hogy nem bírjuk abbahagyni: megmarad jó pár kedvezmény is, úgyhogy már az aszketikus életvitelűeknek sincs kifogás: továbbra is irány Törökbálint!



  • -tehát továbbra is érvényes az összes, hirdetett kedvezmény*
  • -tartjuk az igen jelentősen redukált robogó- és motorárakat (ha érdekel, gyere ki, nézd meg, vagy bogarássz ERRE a LINKRE kattintva!)
  • -most a motoros termékeket, használt robogókat, motorokat, de akár az RMC Motor-, vagy X-Treme Quad Tours ajándékkártyánkat, illetve bármilyen programunkat megveheted Szép kártyáddal
  • -továbbra is kipróbálhatod közeli quad-parkunkat, mehetsz quaddal, terepjáróval a régi, törökbálinti téglagyárban és hatalmas bányarendszerben, vagy akár külső túraútvonalaink egyikén! Ahhoz, hogy erre kollegáink is emlékezzenek, bejelentkezéskor kell mondani, vagy írni a következő jelszót : "Bazi Nagy RMC Vását és Októberfeszt"
...erre viszont nem fogunk figyelmeztetni! (időpontot IDE KATTINTVA közvetlenül foglalhatsz!)

*A hirdetett akciók, kedvezmények nem összevonhatók! Az ajánlatok 2021.10.30-ig érvényesek!
vissza a hírekhez >>