A Gyerekekre is gondolunk!

A Gyerekekre is gondolunk!
A Gyerekekre is gondolunk!
2017.03.30.

A gyerek motoros is motoros?
Igen.
És ugyanúgy törik, mint a felnőtt?
Nem.
DE....Brit tudósok ugyan bebizonyították, valamint a tapasztalatok is azt mutatják, hogy a kölykök gumiból vannak. Körbe röhögnek egy olyan zakót, ami felnőtt embernek 6 hetes lábadozást követően, nyugdíjig sztorialapot biztosít.

De ne legyünk felelőtlenek! Ha már az ebadta olyan szerencsés, hogy az iskolapadból csapatni indulhat, még ha csak a falu szélére is a Simsonnal, és kap bele gyertyát-benzint, akkor legyen normális cucca is.

És el kell oszlatnunk még egy tévhitet: nem megnyugtató, ha a kölyökre ráhúzzuk a fater cuccát. Ha alaposabban megnézzük, rövidebb a karja. Meg a lába. Kisebb a feje. Valószínűleg attól gyerek, hogy minden kisebb rajta.

De van jó hírünk is: az RMC Törökbálintban minden van rájuk, a feje búbjától a lába ujjáig. Becsomagolhatjuk, aztán úgy legyen, hogy nagyobb reccs nélkül növi ki a felszerelést. Első körben már azért is megéri, hogy az anyja ne káráljon annyira....

Miről is beszélünk?

Zárt bukosisakok, cross sisakok, protektoros túrakabát és nadrág állitható szárhosszal, protektordzsekik, cross pólók, cross nadrágok, protektoros kesztyűk, csizmák... és mindezek gyerek méretekben!

vissza a hírekhez >>