A Kenda USA szponzori szerzõdést ír alá a 2010-es AMA/Rekluse National Enduro Series-zel

A Kenda USA szponzori szerzõdést ír alá a 2010-es AMA/Rekluse National Enduro Series-zel
A Kenda USA szponzori szerzõdést ír alá a 2010-es AMA/Rekluse National Enduro Series-zel
2010.02.02.

2010-tõl a Kenda azzal is növelni fogja márkaneve ismertségét, hogy hivatalos gumiabroncsként fog résztvenni a bajnokságban, ugyanakkor a fõ szponzora lesz a Kenda Pro Rider keretnek.

A Kenda a következõ években folytatni fogja térnyerését a bajnokságban, népszerûsítve az enduro sport számára készített innovatív termékeit.

Alan Randt, az NEPG elnöke: Büszkék vagyunk arra, hogy a Kenda a jövõben nem csak egy szponzora, de hosszú távú partnere is lesz a bajnokságnak. A Kenda segítségével folytatni tudjuk az off-road versenyek rangjának emelését.

http://www.cccofvt.org/wp-content/uploads/2008/11/bb1.gif

Gus Niewenhous, a Kenda North America marketing igazgatója: Mivel az NEPG folyamatosan egyre profibbá teszi a Natioanl Enduro Series-t, a Kenda fõ részt szeretett volna vállalni a versenyzõk elismerésében. Nyitottak vagyunk arra, hogy mind elmélyültebb kapcsolatot alakítsunk ki mind a bajnoksággal, mind pedig a versenyzõkkel.

További információkért látogasson el a következõ honlapra: www.kendausa.com/motorcycle

A Kendáról: a Kenda vezetõ gyártó a személygépkocsi, kerékpár, motorkerékpár, ATV, ipari és pótkocsi gumiabroncsok terén. Az 1962-es alapítása óta a tisztesség, innováció, minõség és az ügyfélszolgálat értékei mentén dolgozik. Az elmúlt negyven évben a Kenda folyamatosan fejlesztette és szélesítette termékpalettáját, hogy mindig megfeleljen a folyamatosan változó piaci igényeknek. További információk a kenda.com-on.

Az NEPG-rõl: az NEPG-t egy csoport enduro rajongó hozta létre azzal a céllal, hogy segítse az AMA-t az AMA National Enduro Series promóciójában és menedzselésében. A szervezet célja együttmûködni a versenyzõkkel, clubokkal és szponzorokkal, mindinkább bevonni õket, ezáltal emelni az enduro versenyek elismertségét.

A 2009-es AMA National Enduro Series-rõl: az Egyesült Államokban az enduro az off-road motorkerékpáros versenyzés legrégebbi formája. Az enduro versenyzés 1920-ra teszi kezdetét (talán még korábbra is), de még napjainkban is az elsõszámú off-road motorkerékpáros verseny a világon.

http://www.ama-cycle.org/amrace/images/race_landing_banner.jpg

Az évek során ez a sport rengeteg fejlesztést hozott, a legújabb eredmények pedig azért születnek, hogy napjaink motorosainak igényeit elégítsék ki. Az NEPG promóciós partnere az AMA National Enduro Championship Series-nek és azon dolgozik a clubokkal, hogy emeljék az enduro sport népszerûségét. A cél az, hogy a legrégebbi off-road verseny a jövõben is erõs és látványos maradjon. További információk: http://www.nationalhareandhound.com
vissza a hírekhez >>