Túra ajánló 2. ...hogyan kommunikáljunk?

Túra ajánló 2. ...hogyan kommunikáljunk?
Túra ajánló 2. ...hogyan kommunikáljunk?
2021.05.20.

Nagy szabadulóművész vagyok, ne azért ekkorát mégsem tudok fordítani a fejemen... különösen nem sisakban...Üvölteni meg főleg nem, hogy az összes motoros hallja a környékemen!

Amennyiben valaki nem az utak magányos hőse, hanem akár utassal, akár motoros társakkal kalandozik, mindenképpen szerelkezzen fel a megfelelő kommunikációs egységekkel a nagy nyári kiruccanások előtt!...

Adott egy kommunikációskütyü... Jóllehet, több mint versenyképes áron teheti a magáévá az élelmes motoros Törökbálinton, de ezzel együtt azért respektálható álláspont, hogy minél több területen legyen felhasználható: mindenek előtt motorozás, aztán síelés, esetleg egy együtthányós hullámvasutazás, hogy a privát szféráról, a klotyón, sisakban ücsörgő motorosunk és a konyhában levő asszonya közti kommunikációról már ne is beszéljünk!

... mert hát ugye mindenhol mások a körülnények, a hanghatások, ami itt ideális lenne, az pont máshol zárja ki a tökéletes hangzást, amire pedig nyilván a fél távol-keleti világháló kíváncsi lenne.
... hogyan is lehet egy ilyen univerzális csodahangeszközt alkotni, ami helyt áll hóban, szélben, napsütésben, fülledt erotikában?

Nem olyan egyszerű, de erre is tudjuk a megoldást: adapterek, felrögzítő kütyük széles választéka, hogy nyitott és zárt sisakban ugyanolyan jól funkcionáljon, mint az ágyékszék csöndjéban... a jó cucc biztosan fogja bírni szuflával, úgyhogy hajrá motoros :)

Ja, majd elfelejtettem a termékeket!!!
Itt az USA legkedveltebb, prémium szintű kommunikációs rendszere, a SENA!

...

SHAD UCO03 Intercom

Innen indul!

.

.

...

SENA 5S

Meghódítja a világot!

...

SENA 50 S Dual

Az új csúcs!

...tegyük fel, hogy már megvan a kommunikációs cuccos! Itt egy ötlet, ami arra lett kitalálva, hogy belerakd! Mert ebben a sisakban megfelelőenki van alakítva a beépíthető hangszórók fészke! Ha kívánod, akár Kollegáink be is építik neked a megszerzett eszközöket (no azért nem ingyen!)!

És ha már a telefonod, GPS kütyüd, iránytűd, itinered, tableted próbált szabadulni a félsufni szintű rögzítéséből a motorodról, akkor itt az ideje, hogy őket is megzabolázd! Lényegében mindegy, mit és hova akarsz felcuppantani, akár a bólogatós kutya is lehet a nagyfater fűzfa alatt elporladt Zaporozsecéből, válaszd a RAM MOUNTS rendszert! Ők nem foglalkoznak az égvilágon semmi mással, mint mindenféle ketyerék bombabiztos rágyógyításával kormányra, bukócsőre, csomagtartóvasra, tükörcsavar alá és egyéb kretén helyekre, amik eszedbe sem jutnának. A cucc és a rögzítési pont univerzumában szabadon mozogva lehet az egységekből összelegózni a teljesen egyéni elmebajra standardizált megoldást. Mindezt tuti biztosan és 3D mozgathatósággal; mondom, hogy senki nem szabadul...!

.

Ram Mount moduláris telefontartók

Részletek ITT!

No azért ne ijedjetek meg,mert mint minden másnak, ezeknek is van kínai változata! Ezúttal azonban nem a gagyi szóval jellemezném, hanem a jól összerakott, lekoppintott, teljes értékűként használható verzióról!

.

Moduláris telefontartók, töltő egységgel

Részletek ITT!

.

Egész más eset, ha a fiatal kolléganődet vinnéd egy tihanyi fagyizásra, miután félévnyi győzködést követően végre kötélnek állt, akár életed párjával csavarogsz, vagy a haverokkal kergeted a délibábot, biztosan lenne sok mondanivalód!

Nyilván a puccosabb, félmillás telefont viszed ebben a helyzetben magaddal és amint megjelennek az első vízcseppek a sisakod plexijén, rögtön pánikba esel! Mi lesz, ha baja lesz a díszeszköznek? No, mielőtt ilyen helyzetbe kerülnél, mutatunk néhány zárt telefontartót, ahol nem érheti semmilyen baj a mobilodat!

.

Shad-, Kappa-, Givi- és egyéb zárt telefontartók

Részletek ITT!

vissza a hírekhez >>