Lassan elő kell venni...!

Lassan elő kell venni...!
Lassan elő kell venni...!
2021.03.06.

...itt a kanyarban a következő stresszhelyzet: a motoros szezonkezdés! Hadd kapjon a motor olyan ellátást, amilyen jár neki! Ne kezdjünk el fukarkodni vele!

Nagyon reméljük, így-úgy sikerült túltenni magunkat a tél viszontagságain. A párod lassan elfelejti azt a megalázottságból fakadó stresszt, hogy a covididőszak alatt két ízben kénytelen volt ugyanabban a nájk-joggingban megjelenni a család előtt, mert egészen nyilvánvaló, hogy a lakásban jelenlevő néhány fős közönség kizárólag ezt figyelte.

Te is lassan kezdesz ocsúdni a tragikus helyzet sűrő b..meg-okkal történő kommentálásából, a gyerek meg már úgysem fogja soha feldolgozni, hogy a különleges helyzetre, azaz a tavaszra való tekintettel áramtalanították a pandémia miatt lassan egy éve, folyamatosan üzemelő PC-jét és ezen túl rendre törlik a sonkáspizza rendeléseit.
.

Nahát, előttünk a következő feladat: a motoros szezonkezdés! Ellenben most csináljuk szakszerűen és tudatosabban, meglátjuk, menni fog-e! Hadd kapjon a motor olyan ellátást, amilyen egy várható, kimagaslóan élvezetes időszak előtt jár neki!

Tegyük fel, véletlenül éppen nem érsz rá... vagy mozdítani sem bírod a lassan fél éve be nem indított motorod!
Márciusban azzal kedvezünk Nektek, hogy 15 kilométeren belül INGYENESEN* elmegyünk érte, beszállítjuk szervizünkbe és jól megvizsgáljuk... igény szerint életre keltjük... akár elvégezzük rajta a szükséges, szezonkezdet előtti munkálatokat!
15 kilométeren túli beszállítás esetén 150 Ft/km szállítási díjat számolunk fel!

Ha magad végeznéd a tavaszi előkészületeket, akkor nézzük, miket ajánlunk sürgős kötelezettségeidhez!
Legelső feladatod, hogy vigyázva takard ki-, szakszerűen tisztogasd le- és a megfelelő kellékekkel ápold-, tedd varázslatossá, ellenálhatatlan KEDVESED!

Íme, néhány javaslat, mit kell feltétlenül ellenőrizni a felkészítés előtt, illetve néhány fontos kellék a felkészítéshez:

_______________

-gumik kopottsága, keménysége (DOT szám)

_______________

_______________

___

-fékbetétek, féktárcsák

______________

_______________

-lánc, lánckerekek, láncszerelő szerszám

_______________

_______________

____

-motorolajok

_______________

_______________

-olajszűrő, levegőszűrő

_______________

_______________

-fagyálló folyadék

_______________

_______________

-akkumulátor, akkumulátortöltők

_______________

Persze ha tutira akarsz menni, akkor ezeket a speciális feladatokat szakembereinkre bízod!

Szervizünkbe, még a roham előtt javasoljuk jelentkezésedet a szezonkezdethez nélkülözhetetlen, 10 pontos átvizsgálásra (ÚJ)! (Az átvizsgálás részleteit ITT láthatod!)

Még egyszer mondom, most 15km-en belül díjmentesen beszállítjuk* motorodat törökbálintra, ha az átvizsgálást velünk végezteted!

..

.

A csinosítgatás mellett sem mehetünk el észrevétlenül, hisz az esztétika sem kevésbé fontos, mint a motor műszaki állapota! A lerakódott portól, piszoktól mielőbb meg kell szabadítani a gépet!

Ehhez a következő termékeket ajánljuk:

-tisztítószerek idomokhoz, felnihez, üléshez
_______________
_______________

-speciális tisztítók motorplexihez, sisakplexihez

_______________

-általános-, fék- és lánctisztítók


*Az ingyenes beszállítás feltétele, hogy szervízünkben elvégezteted az un. 10 pontos átvizsgálást, amely után tudomásodra hozunk néhány, a szezonkezdethez nélkülözhetetlen, alapvető dolgot! Az átvizsgálás költsége 5.000 Ft. (Az átvizsgálás részleteit ITT láthatod!)

15 kilométeren túli beszállítás esetén 150 Ft/km szállítási díjat számolunk fel telephelyünkről indulva a teljes útra (oda-vissza számolva)!

vissza a hírekhez >>