6.lecke, jégeralsó újra gondolva

6.lecke, jégeralsó újra gondolva
6.lecke, jégeralsó újra gondolva
2018.11.09.

A világ halad és ha a bajuszkötő, a gatyamadzag, a kapca vagy a hálósipka már nem mond semmit, az még nem azt jelenti, hogy a jó öreg jégergatyó sem létezne már!

Az emberiség télen azóta is motorozik, síel, melózik, sportol és változatlanul át tud hűlni test meg ízület. Ezzel együtt a hi-tech már ide is beszivárgott, úgyhogy nem arra a Röltexben kapható, varrás mentén feslő, igen esztétikusan besárguló, fehér pamutból készült csodára kell gondolni, ami a szó szoros értelmében úgy állt, mint tehénen a gatya.

Hanem pl. nézhetjük a világ élvonalába tartozó Brubeck és Sesto thermoaktív cuccait... és most 20-30%-kal csökkentett áron... *

...akár a Brubeck, motorosoknak tervezett Cooler, vagy a Dry, Thermo, Merino (részletek ITT) vonalat választjuk, ezüstszál tartalmú, antiallergén anyagokat találunk, amik melegen tartják az ízületeket és elvezetik a testfelületről a nedvességet.

.

Úgyhogy a grószfati meghitt, kicsit dohos szaga már végérvényesen a múlté, illetve hasonló tulajdonságokkal rendelkeznek a gazdaságosabb Sesto, illetve Radical cuccok (részletek ITT).

.

No és ne feledkezzünk meg a már nemzetközi piacokon is többször bizonyított B-Star neoprén protektorainkról sem (részletek ITT)!

.

Vékony, vastag, női, férfi, gyerek, alsó, felső, zokni, kesztyű, maszk, van minden, mint a jó búcsúban, irány az RMC Törökbálint, csak a jegesmedvék vannak felmentve!

(A maszkok, vesevédők közül IDE kattintva válogathatsz!)

.

.

* Az ajánlat más kedvezményekkel nem összevonható és 2018.11.02-ig, illetve a raktárkészlet erejéig tart.

vissza a hírekhez >>