2010. 05.07. Nemzetközi Nõi Motoros Nap

2010. 05.07. Nemzetközi Nõi Motoros Nap
2010. 05.07. Nemzetközi Nõi Motoros Nap
2010.05.03.

Vicki Gray az esemény megálmodója a nõi motorosokra szerette volna felhívni a közvélemény figyelmét, valamit bátorítani kívánja azokat a hölgyeket, akik eddig még nem merték elhatározni magukat. Idén május 7-én nem kell mást tenniük a motoros nõknek, csak felpattanni motorkerékpárjukra, bárhova is indulnak.

Azért néhány fontos szabályra Vicki is felhívja a hölgyek figyelmét: habár a motorozás csodálatos, biztonságos, szórakoztató elfoglaltság lehet bármilyen életkorban, vezessünk óvatosan, soha ne lépjük át saját korlátainkat, és gyakorlottsági szintünket, viseljünk megfelelõ védõfelszerelést, és soha ne igyunk alkoholt vezetés közben. Így egész biztos, hogy az irányítás a saját kezünkben marad!









A Csajokamotoron.hu csapata egy motoros felvonulást szervez Budapesten kizárólag nõknek.




















A felvonulás célja az egyre növekvõ számú
motorkerékpárral közlekedõ nõ segítségével felhívni a többi közlekedõ figyelmét a körültekintõ közlekedésre és a baleset-megelõzés fontosságára. A felvonulástól azt remélik a hölgyek, hogy sikerül ledönteniük egy sztereotípiát, miszerint a motorosok szabálytalanul közlekedõ, randalírozó fiatalok, azáltal, hogy a résztvevõk felnõtt, családos asszonyok vagy fiatal nõk, akik fokozott figyelmet fordítanak a balesetek elkerülésére, és a biztonságos motorozásra.

vissza a hírekhez >>