10 jótanács bukósisakkal élőknek

10 jótanács bukósisakkal élőknek
10 jótanács bukósisakkal élőknek
2016.08.18.
Na jó, nem lesz 10 jótanács, nem kell megijedni!

A pillanatnyi webtrendek szerint számszerűsíteni kell a tanácsokat, pontokat, történeteket, egyéb szabadon választott tölteléket a kattintások maximalizálása okán. Úgyhogy a 10 jótanács a bevált táncrend szerint csak mézesmadzag volt, ami viszont kőkemény tény: technikai szempontból a sisak árlista teteje és alja meglehetősen közel került egymáshoz.

Hol van már a nyugati tökfödő és a kiskőrösi szilvamérő (ha nem érted, még örvendetesen fiatal vagy) közötti univerzum!
Ha másra nem, hát erre biztosan jó az uniformizálódó világunk: az egységesedő előírások hasonló műszaki színvonalt eredményeztek.
Mit jelent ez az élelmes motoros számára? Vagy ad egy szekérderék pénzt egy topmárkás sisakért, vagy beszerez több, a mindennapi élethelyzeteinek inkább megfelelő darabot.
Mint a gatyákkal: nem egy haute couture (tudod, amit örökre szűz lányok varrnak két és fél éven keresztül) darabban éljük az életünket, hanem van ilyen is, olyan is, több darab, időjárásnak-stílusnak-mittudoménminek megfelelő, nyilván olcsóbb cucc.

Sisaknyelvre lefordítva: Moto GP fényezés, kivehető, mosható, antiallergén bélés, felnyitható napellenzővel a "hosszú távúaknak"... ugyanez olcsóbb, zárt változatban vagy gyerek kivitelben.
Felnyitható változatok a kényelmet kedvelő Hölgyeknek, Uraknak...
Nyitott verziók a városban szaladgálóknak, vagy a robogósoknak.
... extrém cross, enduro, túraenduro sisakok végtelen variációban...
Magyarul a svájcisapkán kívül minden van (ha még ezt sem érted, még fiatalabb vagy)!


És hogy a hétköznapi motoros is kipróbálhassa a sisakot használathoz, alkalomhoz, motorhoz, szőkéhez, barnához, stb. életérzést: az RMC Törökbálintban most minden árkategóriát megrendelhetsz, vagy azonnal megvásárolhatsz!

Aki ezt kihagyja, azt már tényleg a fejére ejtették, ráadásul sisak nélkül...
vissza a hírekhez >>